Головна | Агросадиби | Інтернет-магазин | Форум | Контакти

Волинь туристична

Волинь туристична

,

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм, екскурсії
 

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм

Волинь туристична

Волинь туристична

Меню сайта
Пошук
Корзина
Ваш кошик порожній
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Травень 2012  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 22 » З’явився туристичний сайт історичної Волині
12:43

З’явився туристичний сайт історичної Волині

З'явився сайт, на якому можна знайти карти, пам'ятки, замки та музеї п'яти областей: Рівненщини, Хмельниччини, Тернопільщини, Волині та Житомирщини.
Його 21 травня презентувала Рівненська обласна державна адміністрація, пише Gazeta.ua.
Його спеціально розроблено для того, щоб привабити українських та іноземних туристів до історичної території Волині.
Його спеціально розроблено для того, щоб привабити українських та іноземних туристів до історичної території Волині.
«На сьогодні в Україні є фактично 5 відомих туристичних маршрутів – це Київ, Львів, Одеса, Карпати та Крим. Туди туристи їдуть найбільше, бо ці місця добре розкручені. Тим не менш, у нас теж є, що показати гостям. Але поодинці кожній області важче це зробити, тому ми вирішили співпрацювати вп'ятьох», – каже заступник губернатора Рівненщини Олексій Губанов, який презентував сайт в музеї Першокниги села Пересопниця.
«Чому ініціатива походить саме від Рівного? Бо через нас проходить міжнародна траса Київ-Чоп. Ми підрахували, що через Рівне щодоби проїжджає 5 тисяч легкових автомобілів. А з півночі області веде ще одна міжнародна траса, яка з'єднує нас з Білоруссю. Це все тисячі перспективних туристів, яких може зацікавити саме Волинь», – додав він.
На порталі volyntravel.com.ua зібрано інформацію про понад 200 найцікавіших пам'яток релігії, культури та архітектури з п'яти областей. Цей список буде постійно оновлюватися. Для пропозицій та доповнень діє зворотній зв'язок та створено колл-центр.
Окрім цього, уже розроблено 24 повноцінних маршрути по тематиках – історичні, культурологічні, сакральні, екологічні та активні. 
Наприклад, пропонують добірку місць, де можна пройтися стежками воїнів УПА, або відвідати фортеці середньовічних князів, місця битви козаків чи поселення слов'янських пращурів. Є теми присвячені Пересопницькому Євангелію, бурштину або волинським євреям.
«Мандрівник зможе і сам прокласти маршрут, бо на сайті є прив'язка до інтерактивної мапи пошуковика Гугл. Якщо у нього виникне питання, де переночувати і поїсти, де заправити автомобіль чи зайти в аптеку – всі ці дані про інфраструктуру також уже зібрані», – додає Олексій Губанов. 
«Так само туриста може зацікавити й розділ з анонсами подій на місцях – про фестивалі, теренові ігри чи відкриття виставок. У планах – розробити ще версію для мобільних телефонів та ноутбуків, яка зможе працювати в режимі офф-лайн. Тобто, раз завантажив у телефон і спокійно собі користуєшся», – каже він.
Поки що туристичний сайт існує в україномовному форматі. Але з подальшою розробкою його обіцяють перекласти російською та англійською.
Інформація з сайту volynpost.com
Категорія: Новини | Переглядів: 16 | Додав: vturyzm | Теги: туризм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email:
Код *:

©2010. Всі права захищені. Розробив Мочкош Д.Р. Створити безкоштовний сайт на uCoz
Створити безкоштовний сайт на uCoz